Din lokale bedemand i Aarhus C

Du kan ringe til os døgnet rundt

Du er meget velkommen til at ringe til os på telefon (86 13 75 75) hvor vi står klar til at hjælpe uanset tidspunkt på døgnet eller ugedag.

86 13 75 75

Aarhus@begravelsedanmark.dk

Vi kender kirker og kirkegårde i Århus C

Vi er lokalkendte og har et stort netværk i Århus

Du er velkommen til at gøre brug af vores mangeårige erfaring og store lokalkendskab. Vi har vores daglige gang i kirkerne og har et stærkt netværk, som gør at de pårørende får et særligt sidste farvel.

86 13 75 75

Aarhus@begravelsedanmark.dk

Begravelse Danmark – Bedemand Aarhus C
Livet er noget særligt. Det bør det sidste farvel også være.

Bedemand midt i Århus, som takket være det store netværk og lokalkendskab giver pårørende den bedste service. Vi bruger vores lokalkendskab og mangeårige erfaring til at skabe de optimale rammer for begravelse eller bisættelse. Uanset om det er i vores bedemandsforretning eller hjemme hos jer, vil du opleve at vi yder den bedste service.

 86 13 75 75
  

Århus Bedemandsfirma og Flemming Pedersen har siden 1975 drevet begravelsesforretning i lokalerne på Viborgvej i Århus. I 2013 valgte Flemming at Århus Bedemandsfirma skulle være en del af Begravelse Danmark. Efter en gennemgribende renovering af lokalerne er forretningen i dag synlig på Viborgvej tæt på det gamle Århus Amtshospital.

Det hjælper vores bedemand i Århus C med:

  • Personlig samtale med én af os enten i eget hjem eller i vores forretning
  • Vi koordinerer aftaler med præst, kirken og evt. graver
  • Kørsel og transport i rustvogn
  • Vi bestiller dødsannonce og gerne blomster/kranse, hvis du ikke selv har en foretrukken blomsterhandler
  • Vi sørger for de nødvendige dokumenter og hjælper gerne med alt det praktiske
  • Vi giver dig et samlet overslag på alle udgifterne for vores service samt kiste og urne
  • Vi bruger danskproduceret kister og urner

Vores bedemænd i Århus C

 Henriette Kegel

Henriette Kegel

Jeg kom til Begravelse Danmark i efteråret 2017 efter en lang karriere indenfor Sundhedssektoren. Jeg kan lide kontakten med de pårørende og går op i at yde den bedste service. Jeg vil sammen med vores øvrige kolleger i Århus have kontakt med vores pårørende i forretningen i Tilst og på Viborgvej.

Ulrik Baun

Ulrik Baun

Jeg har mere end 15 års erfaring i jobbet som bedemand. Gennem mit store og mangeårige arbejde har jeg derfor et stort og bredt lokalkendskab. Til daglig er jeg primært i forretningen i Tilst og Ulrik har siden 2017 været Teamleder for vores forretninger og kolleger i Midtjylland.

Hans Henry Langvad

Hans Henry Langvad

Jeg startede i Begravelse Danmark i foråret 2019, efter mange år i en anden branche. Jeg sidder til dagligt i vores forretning i Tilst ligesom jeg også kan træffes i vores forretning på Viborgvej.

Du kan ringe til os døgnet rundt

Du er meget velkommen til at ringe til os på telefon (86 13 75 75) hvor vi vil besvare dit opkald uanset tidspunkt på døgnet eller ugedag.

 
 86 13 75 75  
 Aarhus@begravelsedanmark.dk

Begravelse Danmark – Aarhus

Viborgvej 24, Aarhus C, Danmark