Din lokale Bedemand Odense

Indlevelse, stort lokalkendskab og omhu …

Brug vores erfaring til at skabe det sidste farvel

 

Du kan ringe til os døgnet rundt:

Vi kender kirkerne i Odense og omegn

Med mere end +500 årlige begravelser/bisættelser kender vi kirkerne i Odense og omegn. Vi har vores vante gang i eksempelvis i Dalum, Fredens og Paarup kirker.

Du kan ringe til os døgnet rundt:

Vi kender kirkegårdene i Odense og omegn

Hvordan fungerer det med begravelser og kirkegårde? Vi har daglig kontakt med gravere, kirker m.m. og kan hjælpe dig hele vejen. Vi tager os af alle spørgsmålene, så tøv ikke med at kontakte os nu!

Du kan ringe til os døgnet rundt:

Odense Begravelsesforretning & Bøilerehauge Begravelse

Livet er noget særligt. Det bør det sidste farvel også være.

Vi vil gerne byde dig og din familie 

 

Velkommen

Vi vil også gerne passe på jer og os selv!

Her i Begravelse Danmark får vi berøring med mange familier. Nogle af jer, som kommer til os for at få hjælp, er måske særligt udsatte for coronavirus og dens følgevirkninger. Derfor vil vi gerne tage ansvar for at vi alle sammen passer på hinanden.

Vi vil gerne bede jer ringe til os, så vi kan aftale hvordan vi bedst hjælper dig og din familie i netop jeres situation.Det kan betyde, at vi tager samtalen med to familiemedlemmer eller at vi tager snakken og planlægningen over telefon eller måske på FaceTime.

Fællesskab hver for sig.

Det var den støtte, Arne Mogensen fik på sin sidste rejse. Familien havde valgt at få en sortmalet kiste pyntet med et rødt blomsterhjerte, og fordi Arne brændte for at køre på motorcykel gennem hele livet, blev hans kiste kørt i motorcykel med sidevogn fra Begravelse Danmarks kontor i Odense til Skellerup Kirke, hvor begravelsen fandt sted. Hele vejen blev han fulgt af omkring 40 pårørende på motorcykler – og bagest med en stor, brummende Chevrolet.

Før afgang samledes alle foran Begravelse Danmarks forretning på Heden i Odense, hvor de fik kaffe og the inden starten på turen forbi Arne Mogensens hjem til kirken.

Hele oplevelsen var arrangeret af bedemand Charlotte Grell Eiser, mens Hans Christian Billesø sørgede for at køre den blankpolerede Harley med kisten i sidevognen.

Her kan du læse Ekstra Bladets artikel om Arne Mogensens sidste rejse Tryk her

Begravelser, bisættelser, blomster, kirker og papirarbejde kan være overvældende, når der skal tages afsked. Hos os tager vi hånd om det hele. Vi bruger indlevelse, lokalkendskab og omhu til at gøre det sidste farvel til noget særligt.

Ring hele døgnet rundt på:

 66 12 01 32 

Bøilerehauge Begravelse, Heden 6, 5000 Odense C.

 

I 2016 blev Bøilerehauge Begravelse en del af Begravelse Danmark med hovedkontor på Heden 6 i det centrale Odense, tæt ved Odense Universitetshospital og Kirkegårds-kapellet i Assistenskirkegården. Den karakteristiske bygning har i mange år været centrum for Begravelse Danmarks virke i Odense og nu også for Bøilerehauge Begravelse.

Vi står klar i Odense til at hjælpe:

  • Personlig samtale med én af os enten i eget hjem eller i vores forretning
  • Vi koordinerer aftaler med præst, kirken og evt. graver
  • Kørsel og transport i rustvogn
  • Vi bestiller dødsannonce og gerne blomster/kranse, hvis du ikke selv har en foretrukken blomsterhandler
  • Vi sørger for de nødvendige dokumenter og hjælper gerne med alt det praktiske
  • Vi giver dig et samlet overslag på alle udgifterne for vores service samt kiste og urne
  • Vi bruger danskproducerede kister og urner
 Helle Skovmand, bedemand

Helle Skovmand, bedemand

Jeg kom til begravelsesforretningen i foråret 2017, efter tidligere virke som it-konsulent. Jeg er glad for mit job og vil gerne gøre en forskel for de pårørende i den svære situation, ved at rådgive og være lyttende.
Det er vigtigt for mig at få skabt en rolig og tryg atmosfære under samtalen.

Lars Rasmussen, bedemand

Lars Rasmussen, bedemand

Efter mange år som journalist og coach valgte jeg bevidst i 2020 at blive bedemand. Det giver mening for mig at være en del af et stærkt team og hver gang at gøre sit bedste for de pårørende, som har mistet. På den måde kan jeg sammen med de pårørende være med at give afdøde en værdig afsked med livet.

Charlotte Grell Eiser, bedemand

Charlotte Grell Eiser, bedemand

Jeg startede i 2010 som bedemand i Odense Begravelsesforretning på Falen i Odense. For mig er det vigtigt at de pårørende får den rigtige støtte og vejledning. Jeg er glad for at kunne bruge min erfaring til at skabe et særligt sidste farvel.

Michael Sparvath, bedemand

Michael Sparvath, bedemand

Jeg har et bredt kendskab til Odense og Fyn og det kommer vores kunder til gode. Jeg og mine kolleger bruger det aktivt, når der skal planlægges kørsel, blomster, gravsten m.m.

Prisniveau:

Sammen med de pårørende skaber vi det sidste farvel og afhængig af om det er en begravelse eller bisættelse, vil prisniveauet starte fra omkring kr. 9.500,- for en bisættelse.

 

Du kan ringe til os døgnet rundt

Du er meget velkommen til at ringe til os på telefonen, hvor vi vil besvare dit opkald uanset tidspunkt på døgnet eller ugedag.

 

 
 66 12 01 32  
 fyns@begravelsedanmark.dk

Begravelse Danmark – Odense

Heden 6, 5000 Odense C, Danmark