Køretøjer

Som den største begravelsesforretning i Danmark har vi gode muligheder for at tilbyde forskellige køretøjer til det personlige farvel. Vi har forretninger over hele landet.

Motorcykel

Som den eneste begravelsesforretning i Danmark kan Begravelse Danmark nu tilbyde et alternativ til den traditionelle rustvogn, en Harley Davidson E-glide med tilhørende sidevogn som er specielt indrettet til kiste eller urne transport. Det er Danmarks første og eneste Harley Davidson ombygget som rustvogn. Det sidste farvel kan blive noget særligt for personer, der enten har eller har haft en passion for motorcykler gennem hele livet, ved at vælge at kisten skal transporteres med motorcykel med sidevogn i stedet for med en almindelig rustvogn.

Den traditionelle rustvogn

Begravelse Danmark råder over 42 rustvogne over hele Danmark og tilbyder et bredt udvalgt af forskellige køretøjer. Snak med bedemanden om hvilken løsning der bedst passer pårørende og afdøde. Se muligheder og et udsnit af vores rustvogne herunder.

Volvo V70, Hvid

Volvo V70, Hvid

Årgang 2015. Vi har 2 hvide biler. 
Kører i København og i Odense.
Volvo V70, Koksgrå

Volvo V70, Koksgrå

Benzin, årgang 2011. 
Kører i Nordsjælland.
Volvo V70, Seashell

Volvo V70, Seashell

Benzin, årgang 2014. 
Kører på Fyn.
Mercedes E250, Sølvmetal

Mercedes E250, Sølvmetal

Diesel, årgang 2011. 
Kører i Sønderjylland.
BMW 525, Sortmetal

BMW 525, Sortmetal

Benzin, årgang 2005.
Kører på Djursland.
Volvo V70, Sortmetal

Volvo V70, Sortmetal

Benzin, årgang 2012.
Kører i København og omegn.

Karet

Begravelse Danmark arrangerer gerne specielle begravelser. Vi kan blandt andet tilbyde at arrangere afhentning i karet, som ved disse to smukke begravelser.

 FIND DIN LOKALE BEDEMAND

RING DØGNET RUNDT

52 112 112